Magnifique Watch Company
Uw horlogerie voor de In -en verkoop van exclusieve horloges!

ONS BEDRIJF


Welkom bij Magnifique Watch Company,

Wij zijn een Nederlands geregistreerd bedrijf in het In- en verkopen van exclusieve horloges en sieraden. Onze focus ligt daarom voornamelijk op merken als: Rolex, Audemars Piguet, Cartier, Patek Philippe, Tudor en vele andere merken. U kunt bij ons zowel nieuwe als vintage horloges vinden. Kortom alles wat u zoekt!

Waarom Magnifique Watch Company?

Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten en onze top prioriteit is daarom ook om onze klanten blij en tevreden te maken. Al onze producten worden in goede staat verkocht en alle producten worden strikt gecontroleerd voor wij deze aan onze klanten aanbieden. Alle verzendingen worden op een veilige en gecontroleerde manier verstuurd. Wij werken vanuit een beveiligd kantoor waar wij u graag ontvangen om u het gewenste horloge te laten zien en voor ons en u hopen tot een aankoop te komen.

Met vriendelijke groet, Magnifique Watch Company.

Horloge verkopen?

Wilt u uw horloge verkopen maar kunnen wij u niet direct het bedrag bieden wat u ervoor wilt hebben? Geen probleem! Wij bij Magnifique Watch Company werken namelijk ook op consignatie, dit houd in dat u ons het horloge toevertrouwd wij zetten hem voor u te koop voor het bedrag wat u ervoor wilt hebben en mochten wij een klant vinden voor uw horloge dan vragen wij u om bevestiging en dan verkopen wij het horloge voor u vanuit onze naam, Hiermee bent u altijd zeker van een goede deal, een vertrouwd proces en heeft u de zorgen van het verkopen en het klantcontact niet. Ook is de kans vaak groter dat wij het horloge voor u sneller kunnen verkopen vanwege ons uitgebreide netwerk. heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram